Kylläpä on veri kiertänyt viime aikoina hyvin. On ollut sen verran mielenkiintoisia tapahtumia. Niin meillä kuin muuallakin.

En ole Naton kannattajia, mutta veljeskansaa Suomenlahden takana tekee mieli onnitella sotilasliiton jäsenyydestä. Miten olisikaan ilman sitä mahtanut käydä vallanhimoisen idänkarhun intoutuessa ärjymään! Kiitos myös sotiemme veteraaneille siitä, että vältyimme vieraalta vallalta ja olemme itse saaneet päättää, mihin patsaita sijoittelemme.

Itsenäisyydestä ja vapaudesta puheen ollen; kaikki on tietysti suhteellista. Vietämme tänään Eurooppa-Päivää, joten liput salkoon! Päivä ei tosin ole meillä vielä ns.virallinen liputuspäivä, mutta kukaan ei kiellä suomenlippua salkoon vetämästä. Olemme vahvasti sekä eurooppalaisia että suomalaisia, mikä kannattaa aina osoittaa, kun se on mahdollista.

Noudatettakoon liputuksessa kuitenkin aina yhteisesti sovittuja sääntöjä, joita muun muassa Veteraanipäivän aikana rikottiin räikeästi joissakin yrityksissä teollisuusalueella. Jotenkin irvokkaalta näytti, kun suomenlippu liehui useankin firman mainoslippujen joukossa.

Juhlan aihetta on myös viikonloppuna, kun Rovaniemelläkin huomiodaan vuoden takainen euroviisumenestyksemme näyttävästi. Mr.Lordin, Tomi Putaansuun , ideoimassa EuroVicious-tapahtumassa todella on ideaa. Toivottavasti myös sää suosii perheille suunnattuja tapahtumia, jotka kaiken hyvän lisäksi ovat ilmaisia.

Erinomaista Eurooppa-Päivää tänään ja Äideille Onnea Sunnuntaina!