Miten hyvin meillä kohta kaikki onkaan. Hyvinvointiyhteiskunta palaa ja kehittyy paremmaksi kuin on koskaan ollutkaan. Mitenkäkö muka? No, kun kaikki vaalilupaukset seuraavien neljän vuoden aikana toteutuvat.

Noinhan sen toivoisi menevän, mutta tuskinpa niin käy. Liikkumavarat valtion taloudessa ovat sen verran pienet, että mitään järisyttävän hyvää ja makeaa ei ole syytä odottaa. Todennäköisempää myös on, että maailmantaloudessa vedetään pitkän nousun jälkeen henkeä kuin mennään viime vuosina toteutuneilla kasvuilla eteenpäin.

Ellei sitten ihmeitä tapahdu. Esimerkiksi, että yhtäkkiä löytäisimme vaikka jostain kallion kolosta täysin ilmaisen ja saasteettoman energian, jota kaikki muut olisivat valmiita kilvan ostamaan ja joka ei koskaan loppuisi. Samanlaista toiveajattelua kuin sekin, että kaikki vaalien alla esille nostetut epäkohdat poistuisivat alkavalla eduskuntakaudella! Onnea silti kaikille valituille todella vaativaan ja haasteelliseen työhön.

Moni rovaniemeläinen on varmaan huomannut, että olemme saaneet kilpailijan Ylen radiolle. Hienoa! Vihdoinkin meillä on mahdollisuus kuunnella myös paikallisiin asioihin (toivottavasti…!) keskittyvää radiota silloin kun haluamme. Ei kun Onnea ja Menestystä Monopolin Murtajalle!

Aurinko on hellinyt meitä viime päivinä niin runsaalla kädellä, että hiihtoladut uhkaavat hävitä jo ennen pääsiäistä. Sen vuoksi yksi toivomus myös yläkertaan: Etkö Voisi Jo Himmata Kesän Tulon Kanssa!

Ja lukijoille: Jos mahdollista, nin Hyviä Kelejä ja Munarikasta Pääsiäistä!