Iso H:
Lähelle On
Pitkä Matka

Fintelligens-yhtyeessä tutuksi tullut Iso H on julkaissut vihdoinkin sooloalbuminsa. Lähelle On Pitkä Matka on rehellinen – ja paikoin hyvin henkilökohtainen – rautaisannos kotimaista hiphop-musiikkia. Biiseistä puolet on artistin omaa käsialaa, toisesta puolesta vastaavat Elastinen, Andu ja Sakke Aalto. Iso H on myös nauhoittanut, miksannut ja masteroinut albumin itse.

Kaisa Vala:
Ghost Waltz

Joensuulaisähtöisen Kaisa Valan minialbumi Ghos Waltz esittelee nuoren ja persoonallisen musiikintekijän. Pianolla itseään säestäen Vala yhdistää melankoliaa, rajua tulkintaa ja eteeristä soittoa kiinnostavasti. Artisti itse on säveltänyt, sanoittanut ja sovittanut kappaleet, mutta levyn tuotantoon on osallistunut melkoinen joukko suomalaisen indemusiikin tekijänimiä.

Jarkko Honkanen:
Haaveiden harhaa

Kemijärveltä kotoisin oleva ja Rovaniemellä asuva Jarkko Honkanen on julkaissut kolmannen singlensä. Nimikkokappale on kainuulaisen Tapio Moisasen käsialaa, ja mukana on myös Jarkon itse säveltämät kappaleet Lapin taika sekä uudelleen tämän päivän soundeihin päivitetty Rakkauden kellot .

Albert Järvisen urasta
komea dvd-kokoelma

Suomen kaikkien aikojen legendaarisimman kitarasankarin Albert Järvisen
(1950-1991) ura on dokumentoitu dvd-kokoelmalle. Pan Vision Publishing Oy on julkaissut Provisual Oy:n tuottaman dvd-kokoelman Finnish Guitar Legend – Video History 1974-1990
Hurriganesin kitaristina
supersuosioon nousseen Järvisen ura sisälsi lukuisia mielenkiintoisia yhtyeitä ja levytysprojekteja. Parin 1970-luvulla taltioidun videon jälkeen Finnish Guitar Legend dvd-kokoelma keskittyy Hurriganesin jälkeisiin vuosiin 1980-luvulle, josta on edustettuna kaikki tärkeimmät bändit ja projektit. Lähes viiden tunnin ja 50 biisin kokoelmalle on kasattu esityksiä muun muassa Pave Maijaselta , Royalsilta, Hurriganesilta, Sleepy Sleepersiltä, Bad Boys Clubilta, Jim Pembrokelta , Jore Marjarannalta. Tietysti mukana ovat myös
Järvisen omalla nimellä kulkeneet keikkakokoonpanot vuosilta 1985 ja 1989. Varsinainen löytö on Tampereella -89 kuvattu puolitoistatuntinen Järvisen johtamakitaraklinikka.