Popmaailman legendan, Sir Tom Jonesin kaunistelematon tarina vie laulajan pienestä walesilaisesta kaivoskylästä viihdemaailman huipulle.
Tom Jonesin nousi maailmanmaineeseen 1960-luvun puolivälissä ja pian kaikki tunsivat hänen tavaramerkkinsä: upean, vahvan ääneen ja naisiin vetoavan esiintymisen. Walesin tiikeri oli syntynyt.
Sir Tom Jones – Lähikuvassa (Minervakustannus) valottaa laulajan värikästä elämää aina uran alkutaipaleelta vuoteen 2006, jolloin Tommy Woodwardista tuli kuningatar Elisabeth II:n aateloima ritari. Tom Jonesin yksityiselämä on aina kiinnostanut suurta yleisöä yhtä paljon kuin hänen uransa. Tämä teos valottaa molempia puolia hänen värikkäästä elämästään.
Kirja perustuu Tom Jonesin, hänen perheensä ja hänen ystäviensä haastatteluihin.
Gwen Russell on englantilainen seurapiiritoimittaja ja kirjailija, joka on kirjoittanut henkilökuvia julkisuuden henkilöistä.

Linnustajan käsikirja
avaa linnustuksen salat

Juha Jormanaisen Linnustajan käsikirja (Gummerus) tarjoaa tuhdin tietopaketin linnustuksesta. Kirja kartoittaa metsästäjän tietä välineiden hankinnasta metsästysreissun kautta ruokapöytään. Vasta-alkajille suunnattu opas käy linnustusta läpi perusteista lähtien ja on apuna metsästysharrastuksen aloittamisessa.
Linnustajan käsikirja esittelee linnustusta laaja-alaisesti varusteista ja tekniikoista pyydettyjen lintujen valmistukseen. Aseen ja muiden varusteiden hankinnasta ja käsittelystä edetään kohti kehittyneempiä strategioita. Tekstiä elävöittävät tarinat kirjoittajan ja hänen jahtiveljiensä linnustuskokemuksista useiden kymmenien vuosien ajalta.
Kirja kertoo myös linnustajalle tärkeistä varusteista, kuten patruunoista, aseista, kaaveista eli houkutuslinnuista, reppujakkaroista ja pyypilleistä. Käsikirja perehdyttää metsästystekstiileihin ja -jalkineisiin sekä vinkkaa, kuinka pukeutua metsälle mahdollisimman käytännöllisesti ja tilanteen sitä vaatiessa myös tyylikkäästi.